Skocz do zawartości

Counter Strike:Global Offensive- cs go exe przestał dzialać


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
18 odpowiedzi na ten temat

#1
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Witam.

Mam taki problem:
Przy wchodzeniu na server gdy ładowana jest mapa zazwyczaj wywala mi gre i pisze że
cs:go exe przestał działać i wyświetla sie też komunikat od steam ,że gra jest juz uruchomiona.

To co zaradził steam nie pomaga (usunac appcache i resnąć pc)

Edytowany przez Marcin14PL, 17 sierpień 2013 - 09:25.


#2
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
siemanko , sprawdzałeś spójność plików ?

#3
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Cześć.. nie:) a mógł byś wytlumaczyć?:D zielony jestem

#4
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
Jasne , wejdź w bibliotekę gier na steam , pokaże Ci się lista , kliknij prawym na Counter Strike:Global Offensive
, wejdź w właściwości ,potem zakładka Pliki Lokalne i tam klikasz Sprawdź Spójność Plików gry ,czekasz aż skończy sprawdzać pliki , jeśli będzie jakiś brakować to zacznie automatycznie je pobierać ;)

#5
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Ok zrobiłem to i pobrało jakiś plik 4.1MB:) Teraz zobaczymy czy pomoże

Kurcze no nie pomogło teraz odrazu za pierwszym wbiciem na server wywala mnie a przedtem mogłem chociaz raz zagrac 1 mecz.


@Edit.
A może to przez to? w folderze co są pliki gry jest takie cos: (failed)csgo_20138017.........

Sa też podobne pliki i nie ma tego (failed)

Edytowany przez Marcin14PL, 17 sierpień 2013 - 10:47.


#6
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
Podam Ci kilka rzeczy , które możesz jeszcze zrobić ...Spróbuj ponownie sprawdzić spójność plików gry  albo pobaw się ustawieniami wideo ;) Możliwe ,że brakuje jakiś bibliotek , które trzeba doinstalować . Zrestartuj komputer usuń C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\bin\client.dlli jeszcze raz sprawdź wtedy spójność plików .

#7
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Ehh zrobiłem narazie ten ostatni sposób i nadal nic! Już sily nie mam na to:D

#8
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
Pobaw się ustawieniami video wyłącz lub włącz renderowanie wielordzeniowe w grze ;)

#9
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Nie pomogło;]

Nie wiem czy ma to jakiś zwiazek ale zazwyczaj wywala mnie przy "inicjowaniu świata"

Edytowany przez Marcin14PL, 17 sierpień 2013 - 11:58.


#10
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
To naprawdę nie mam pojęcia ;D zainstalowane masz najnowsze sterowniki do karty graficznej ? , może przeinstaluj całą grę ;D

#11
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Tak mam najnowe a gre dzis sciagnelem jeszcze raz i nic

#12
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
Spróbuj usunąć plik config w \Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg . wtedy wejdz do gry i sproboj sie polaczyc na serwer

#13
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Niestety:( Może to ma coś wspolnego z moim PC?

Procek: Pentium? Dual-Core E6600 3.06ghz
Ram 4gb
Windows 7 32bit
Karta graficzna:Geforce Nvidia GTX 460 v2

Wymagania raczej spelniam bo 0 lagow mam.

@Edit.
Przypomniało mi się jeszcze ,że przez jakiś czas mogłem normalnie grać nie wywalalo nic.

A teraz mam wiekszy problem! Nawet podczas gry mnie wywala a nie było tak.Dodany obrazek

Pierwszy raz takie coś mi wyświetliło przy crashu:failed to lock vertex buffer in CMeshDX8::LockVertexBuffer


Dotam jeszcze że przy grze w wyscig zbrojen wgl nie crashuje

Za kazdym razem jak sprawdze spojnsoc plikow pobiera plik o rozmiarze 4.1mb

Edytowany przez Marcin14PL, 18 sierpień 2013 - 17:36.


#14
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Podam jeszcze informacje po crashu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: csgo.exe
Wersja aplikacji: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa aplikacji: 52003b0f
Nazwa modułu z błędem: tier0.dll
Wersja modułu z błędem: 0.0.0.0
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 520a81f5
Kod wyjątku: 40000015
Przesunięcie wyjątku: 0001f296
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 754c
Dodatkowe informacje 2: 754c9d6c548312e702ff2f77389a4eb0
Dodatkowe informacje 3: 49e1
Dodatkowe informacje 4: 49e18cc2d4df72be4b82e2f5f6f975bb

Edytowany przez Marcin14PL, 18 sierpień 2013 - 17:35.


#15
Bobasek

Bobasek
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 18 VI 2013
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Szczecin
Powiem Ci tak , gdy zrobiłem update gry wczoraj , mam identyczny błąd , wiec możliwe że wina leży ze strony valve

#16
Marcin14PL

Marcin14PL
  • Forumowicze
  • -53 postów
Rejestracja: 05 IX 2012
  • Płeć:mężczyzna
Ok. Dzieki za pomoc. Może to poprawia.

Jeżeli byś zrobił to u siebie to bardzo prosił bym o odpowiedz jak to zrobiłeśDodany obrazek Bardzo mi sie gra podoba ale to prawie niemozliwe tak grać;/

Problem rozwiązany. "Naprawiłem " w folderze cs'a csgo i w jakims tam folderze usunolem cos co mialo w sobie crash xD

Do zamknięcia.


Mogłeś edytować. Posty zostały połączone. -- Artius  

Edytowany przez Marcin14PL, 20 sierpień 2013 - 15:51.


#17
przemos97

przemos97
  • Forumowicze
  • 3 postów
Rejestracja: 21 II 2012
Witam. Od dłuszego czasu mam taki sam problem.
Marcin14PL czy mógł byś rozwinac temat i opisać co usunołeś z folderu cs go. Proszę o odpowiedź to bardzo ważne.

#18
dahaka

dahaka

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 62 postów
Rejestracja: 02 VIII 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Parczew
Temat wcale nie do zakmniecia bo nie podales zadnego rozwiazania problemu tylko powiedziales ze "cos" usunales. Pytanie co to bylo?

#19
Beltus18

Beltus18

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 28 postów
Rejestracja: 28 III 2012
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Marcin14PL co usunąłeś dokładnie ?
Dodany obrazek




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników