Skocz do zawartości

Skyrim wyrzuca do pulpitu


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1
Marcus1939

Marcus1939

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 641 postów
Rejestracja: 21 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Zamość
Witam, dziś ponownie zainstalowałem sobie skyrim i podczas uruchamiania zaraz po logu bethesdy, wywala mnie do pulpitu, sprawdzenie spójności plików nic nie dało, co to może jeszcze być?
Dodany obrazek

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
goldeneye456

goldeneye456

    Blacc Hollywood

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3056 postów
Rejestracja: 09 VI 2010
  • Płeć:mężczyzna
Przeinstalowywałeś może system ostatnio?
Zapraszam do obejrzenia galerii > Metra Berlińskiego
Nie kupuj gotowców z Allegro i marketów !
Podczas kupowania zasilacza nie sugeruj się mocą, wybieraj firmowy i sprawdzony sprzęt !

#3
Marcus1939

Marcus1939

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 641 postów
Rejestracja: 21 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Zamość
Przeinstalowałem tak z miesiąc temu.
Dodany obrazek

#4
XeoN

XeoN

    Skyrim Master!

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10855 postów
Rejestracja: 26 II 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Okolice Wrocławia
Wszystkie sterowniki aktualne ? Service Pack i DX są ? Jaka konfiguracja kompa ?

Pomogłem? - Daj plusa. To nic nie kosztuje, a będę wiedział, że do czegoś się nadaję! ? (zakaz kopiowania)


Zapraszam na naszą nową stronę dotyczącą wszelkiego rodzaju urządzeń mobilnych - od laptopów po smartfony - oraz sprzętu komputerowego i peryferiów.


Mobilny Świat


Sprzęt (stary/nowy)
Q9300 2.5GHz / E3-1230v3 (3.3-3.7GHz) | GTX470 / GTX770 4GB | 2x2GB 1066MHz DDR2 / (2x4GB) 1600MHz DDR3 | WD 400GB / WD Blue 1TB |
GA-EP35-DS4 P35 S775 / H87 Pro4 S1150 | Chieftec 550W / TT Smart SE 630W | Dragon Case / Gladius M40 | 7 64-bit |
Maya U5, E07k | DeathAdder, Kone, Xenon | Goliathus | SyncMaster 943nw | SE-A1000 | Hi2050 | HD668B | HD 681 EVO MKII

Lenovo Y580: i7 QM 2.3-3.3GHz | GTX660M 2GB | 8GB | 750GB | 1920x1080


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Mysquff

Mysquff

    Teddiursa

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1153 postów
Rejestracja: 17 XI 2012
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Europa
Masz zainstalowane jakieś mody? Jeśli któreś ze sobą nie współgrają to może się to tak objawiać.

"The reasonable man adapts himself to the world: the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself.
Therefore all progress depends on the unreasonable man."

Geroge Bernard Shaw


#6
Marcus1939

Marcus1939

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 641 postów
Rejestracja: 21 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Zamość
Znalazłem problem, był nim mój zapis, musiałem cofnąć się w grze o jakieś 5 lvl z 25. Ale teraz się uruchamia.
Dodany obrazek




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników