Skocz do zawartości

Panzer elite action


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
143 odpowiedzi na ten temat

#121
Ghost

Ghost

    Admin

  • Ghost
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5197 postów
Rejestracja: 24 III 2003
  • Płeć:mężczyzna
W przypadku AMD można spróbować zainstalować sterowniki do tych procesorów dla systemu Windows XP.
http://www.cdaction.pl/agora/viewtopic.php?t=20942

LIFE IS BRUTAL A ADMIN BARDZIEJ © by Ghost

Moja znajoma Asia
Poczytaj o sprawie mojej przyjaciółki Asi Zakolskiej i jeśli możesz wspomóż fundusz, który zbiera pieniądze na jej rehabilitację.
Dołącz do nas na Facebooku.

Chcesz pomarudzić na nasze pełne wersje? Najpierw poczytaj:
http://forum.cdactio...blogid=1&cat=93


#122
wija99

wija99

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 38 postów
Rejestracja: 14 II 2007
  • Skąd:Rybnik
Ghostcie (jak to sie odmienia?) Po przeczytaniu wyczerpującego materiału po Angielsku i zastosowaniu go w moim Komputerze. Jakże się nie zdziwiłem, gdy Gra dalej nie działała. Czytam was już 4,5 roku i to pierwszy taki przypadek, więc co się tam będę przejmować przecież są też inne gry na Coverze.
Gigabyte, Athlon64 3000+(2400mhz) Geforce 5200+, 1,5Gb kingstone
Gigabyte, Core 2 Duo E7300 (4Ghz) Radeon 4550HD, 2x2Gb ramu
Patrz w Left 4 dead jeśli możesz pomóc.

#123
Jo_gurt

Jo_gurt
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 10 I 2008
Witam ponownie,
nie chce zapeszac ale... na razie dziala (przynajmniej nie ma bledu 997, nie wiem jak pozniej z texturami), a zrobilem tak:
1. przekopiowalem podlinkowana tu zawartosc panzer.zip
2. przekopiowalem podlinkowana tu zawartosc save.zip
3. po uruchomieniu gry wzialem Kontynuuj gre zamiast Nowa gra
i dziala...

moj konfig:
C2D E4500@2.75GHz
2GB RAM Patriot 800Mhz CL4
Gigabyte P35-S3
MSI GF8800GTX OC

EDIT: No tak, padlo przy najblizszym autosave'ie :/ Ja sie juz poddaje w takim razie.

#124
Hettmanus

Hettmanus

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 104 postów
Rejestracja: 03 IV 2007
  • Skąd:I tak nie lubicie Wielkopolski
CYTAT(Dj Ogi)
A jednak zrzuca... Załączam screeny.


[/img]


Wszystko jest dobrze to są Tygrysy wersja kabriolet ;) (Ausf K) :lol:

#125
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
Albo to jest połowiczny sukces niemieckiej technologii stealth.

#126
Legolas2000

Legolas2000
  • Forumowicze
  • 4 postów
Rejestracja: 06 II 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Jordanów
ja z tą grą to dopiero miałem problem Wyszkoczyłmi błat a potem usunełomi dwie partycje (100Giga) :twisted:  :evil:  :evil: co robic :?:

#127
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
O zgorooozo ;D
Nie pamiętam jak sie tworzylo partycje ale chyba przy wgrywaniu nowej windy (format c)

A ja mam znow problem tym razem nie z uruchomieniem gry ale z przejsciem misji . problem widziałem ze był już poruszany ale nadal nie umiem poradzic sobie z ta misja . chodzi o bronienie składów paliwa na jakiejs stacji , tylko ze ustawiłem automatyczne celowanie i nadal zachowuję się tak samo tzn. jakby go nie było (wlaczonej tej opcji ;P) .zestrzele 10 samolotow i koniec , wszystkie sklady wybuchly. w pliku poniżej zalanczam save i bardzo bym prosil o przejscie tej jednej misji . tylko tej jednej . dzieki


http://www.4shared.com/file/41393956/71335...erified=2616719

#128
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
A ty na hardzie grasz czy co? Wal z kmu, a nie z działa głównego.

#129
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
nie gram na hardzie i nie wale z dziala glownego . zestrzele 10 - 15 samolotow i koniec gry bo mi wszystko rozwalili . probowalem przejsc ta misje juz chyba z 20 razy (POwaga) i nic. a ty zamiast sie wymadrzac to moze byc pomogl koledze w potrzebie

#130
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
Nie no sorry, ale jak z tym się chyba za pierwszym razem uporałem jak nie za drugim. Grałem w to kiedyś i nie pamiętam, aby cała Luftwaffe nacierało na te składy.

#131
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
no fajnie . czyli nikt mi nie pomoze ?? a ty nie moglbys zainstalowac jeszcze raz tej gry i przejsc mi misje . bardzo cie o to prosze

#132
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
Zauważyłem, że mam jeszcze jakiś folder z savemai z tej gry, które nie zostały jakoś odinstalowane razem z wszystkim, więc mogę je wysłać, ale co one dadzą to nie wiem...

#133
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
Martin sluchasz mnie czy nie . prosze cie abyc ZNOW zainstalowal gre i przeszedl mi ta jedyna misje . bardzo bym prosil !

#134
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
Tam mam chyba cały profil zapisany, więc byś miał dostęp do wsyztskich misji.

#135
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
wiem.ale jesli dasz mi caly profil to mne bedzie kusilo i nie bede sie tak meczyl . tylko ta misja jest nie do przejscia (jak dla mnie)

#136
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
To jest tylko gra, a nie egzamin na prawo jazdy. Gra się po to, żeby spędzić jakoś wolny czas i się zrelaksować, więc chyba nie walniesz ostatniej misji i powiesz, że przeszedłeś całą grę i masz z tego satysfakcję.

#137
S_H_O_O_T

S_H_O_O_T
  • Forumowicze
  • 7 postów
Rejestracja: 20 III 2008
a czy to jest ostatnia misja ?? jezu robisz z igly widly . wszystko robisz zeby nie przejsc tej misji dla mnie , bo poprostu chyba ci sie nie chce . jak nie chcesz to po prostu powiedz . moze znajdzie sie ktos bardziej kolezenki od ciebie ; samolubie

#138
Martin

Martin

    Elf

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPip
  • 932 postów
Rejestracja: 05 I 2006
  • Skąd:POlen
A po co mam przechodzić za Ciebie misje? Jak za trudne to nie graj po prostu i tyle. Krzyczysz na mnie jak Żyd, któremu nie załatwiono aryjskich papierów.

Bardzo 'fajne' porównanie. Jeszcze jedno takie i się pożegnamy - Pzkw

#139
Reynard

Reynard
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 16 IV 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Gdańsk
Mój pierwszy temat na tym forum i od razu proszę o pomoc.

Yep...

W każdym razie, mam taki oto problem. Jestem w pierwszej misji, trzeciej - alianckiej - kampanii. Misja ma tytuł "D-Day" (gram jakby co na poziomie "Normalnym") a moim zadaniem jest oczyścić plażę, zająć jakiś przyczółek a przy okazji ochraniać saperów którzy wylegli na plażę. Sęk w tym że stoją oni jak słupy soli i nie chcą się nigdzie ruszyć, ja zaczynam z czołgiem uszkodzonym w 50%, wszędzie są rozstawione działa (które jeszcze bez problemu niszczę), praktycznie cały brzeg zasłania mgła uniemożliwiając mi dostrzeżenie dalekich obiektów a gdziekolwiek się nie ruszę, są porozstawiane pola minowe, brzeg jest zbyt strony na całej długości plaży,  zaś jak odjadę gdzieś dalej, ciągle słyszę teksty że mam zawracać a największym problemem jest armata umieszczona na wzniesieniu iw bunkrze którego w żaden sposób nie mogę ruszyć.

Ogólnie mam problem z tym, że nie wiem jak w ogóle wyjść z tej plaży. Jeżeli ktoś wie o co chodzi albo/lub grał w tą misję, proszę o wskazówki, porady lub solucje do tej misji. Chodzi mi o sam początek, żeby w końcu wyjechać z tej plaży i zrobić coś z tymi saperami.



Genialny komiks dla graczy i nie tylko. Kto go nie zna, niech wchodzi natychmiast.

--------------------

Możecie mnie znaleźć także tu:
http://zaku1986.deviantart.com/
http://www.gaminator.pl/profil/244,Teacher-Commander.html

#140
chapnik87

chapnik87

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 121 postów
Rejestracja: 20 X 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Iława
Jest już sposób na błąd "Couldn't write file data/save/restart.xs (Error 997)". Też go miałem, przetestowałem u siebie i działa :)

Robimy tak:
1) instalujemy grę
2) ściągamy plik od Ghosta z http://www.sendspace.pl/file/nNJctTOz/
3) wypakowujemy w folderze gry i podmieniamy wszystkie pliki
4) klikamy prawym i wybieramy właściwości pliku core.dll (w folderze gry) - odznaczamy 'tylko do odczytu'
5) ściągamy i uruchamiamy plik 'PEA&DoW error 997 fix.exe' z http://www.sendspace.pl/file/8QIvh0d5/
6) klkamy na '...' obok pola 'Target File' wybieramy plik core.dll z folderu gry
7) klikamy na 'Start' - powinno pojawić się okienko 'Process succeeded'
8) cieszymy się grą bez błędu :)

Edytowany przez chapnik87, 20 marzec 2009 - 11:02.





0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników