Skocz do zawartości

FIFA 13 - nie mogę zmienić ustawień sterowania


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
9 odpowiedzi na ten temat

#1
sniegu113

sniegu113

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 58 postów
Rejestracja: 12 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dąbrowa Górnicza
mam pytanko czemu nie moge zmienić ustawień jeśli chodzi o sterowanie??zmieniam normalnie klawisze na własne i ani klasyczne ani alternatywne mi nie działa, mam rozrzucone gdzieś klawisze na k,l,spacja a jak zmieniam nawet w pliku buttonData to tez nic.strzałkami to wogóle zamiast biegać to zmieniam taktyke.pomóżcie bo myszką się nie da grać!!:P

#2
KB1

KB1

    I never asked for this

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1475 postów
Rejestracja: 02 VI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡._
Przy ustawianiu sterowania klawiaturą zmień je na Alternatywne. Sterowanie zawodnikiem będzie wtedy przypisane do strzałek, a jeśli reszta konfiguracji ci nie odpowiada, możesz ją dowolnie zmienić.
Dodany obrazek
---------------------------------Haters gonna hate-------------------------------
Spoiler

#3
sniegu113

sniegu113

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 58 postów
Rejestracja: 12 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dąbrowa Górnicza
no właśnie pisze że na żadnym nie działa na alternatywnych też.a jak robie zmianę to mi zapisuje jako własne, które oczywiście też nie chodzą. no i co?? lipa jest!!;P a już tak się cieszyłem że pogram w nowa fifę a tu lol

#4
Adisss

Adisss
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 17 X 2012
Mam ten sam problem, nie wazne jakie ustaiwenie wybieram czy altereatywne czy wlasne klatiarura nie reaguje.Czy moze to byc problme z kompatybilnoscia klawiatury? bo na jednym forum wyczytalem ze starszymi klawiaturami fifa 13 ma problem. Prosze o odpowiedz

#5
sniegu113

sniegu113

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 58 postów
Rejestracja: 12 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dąbrowa Górnicza
hmm jeżeli starszą klawiaturą jest sidewinder x6 no to se pograłem ;p

#6
sniegu113

sniegu113

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 58 postów
Rejestracja: 12 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Dąbrowa Górnicza
ktoś coś wie jak to naprawić??

#7
emil12345

emil12345
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 12 XII 2012
a masz pirata czy oryginał bo jak pirat to chyba nie da sie z tym nic zrobic

#8
devolay

devolay
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 01 I 2013
U mnie jest ten sam problem jak u Adisss-a jak to rozwiazać piszcie?

#9
Michas69

Michas69
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 10 I 2013
Witam! Miałem podobno problem, ale przeszukalem fora i znalazlem odpowiedz :) Wystarczy pobrac aplikacje i postepowac według instrukcji. Program otwiera nam okno gdzie nalezy ustawic sterowanie klawaitury dajemy zapisz i automatycznie podmienia się nam sterowanie :) Programem tym mozemy takze edytowac ustawienie pada. LINK: http://www.firecash....download/MYouNY

#10
devolay

devolay
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 01 I 2013
PYTANIE DO MICHAS69. Po otwarciu Twojego linku pokazuje się kilka możliwości co ja mam wybrać???




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników