Skocz do zawartości

Saint's Row 2 - gra chodzi za szybko!

Saints Row 2 Problem

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
6 odpowiedzi na ten temat

#1
SuperCop

SuperCop

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 25 postów
Rejestracja: 18 VIII 2012
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Toruń
Witam
Niedawno naszło mnie na zainstalowanie Saints Row 2 z CDA. Wszystko poszło ładnie, ale... gra chodzi za szybko! Wszystko dzieje się, jakby ktoś włączył mod "DOUBLE SPEED", co sprawia, że gra się nieprzyjemnie.
Ktoś może zna rozwiązanie?
Sprzęt:
Core 2 Duo 8400
HD 5770
Windows 7 Ultimate 64bit
6 GB RAM

Edytowany przez SuperCop, 21 sierpień 2012 - 22:51.


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
undeer

undeer

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 705 postów
Rejestracja: 29 IX 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
Niestety tak się dzieje z tą grą na Windows 7. Jedynym rozwiązaniem jest użycie tego:

http://saintsrowpowertools.com/

edit. tu jakby co poradnik objaśniający co dokładnie zrobić:

http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-przywrocic-optymalna-predkosc-gry-w-saints-row-2

Edytowany przez undeer, 21 sierpień 2012 - 23:06.


#3
opti

opti

    Smok

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6224 postów
Rejestracja: 05 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Saint's Row 2 to gra TPP, a nie FPP - zapoznaj się z regulaminem forum, a w szczególności Pomocnej Dłoni.

#4
Brick

Brick

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 387 postów
Rejestracja: 08 VI 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Nałęczów
To się nie dzieje na Windows 7, tylko na komputerach o słabszej konfigu, bo gra ma zrąbaną optymalizację Dodany obrazek

Edytowany przez Brick, 25 sierpień 2012 - 12:12.

CPU: Intel Core i5 2500K
Cooler CPU: Cooler Master V8
MOBO: ASRock P67 Pro3 (B3)
GPU: Asus Geforce GTX660 2GB
RAM: Corsair Vengeance 2x4GB 1866Mhz
HDD: Seagate Barracuda 3.5'' 1TB
PSU: Thermaltake Smart SE Modular 630W
CASE: Cooler Master HAF X

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
undeer

undeer

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 705 postów
Rejestracja: 29 IX 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
Fakt optymalizacja jest zrąbana w tej grze, na szczęście z "trójką" już jest lepiej pod tym względem.
Swoją drogą autorze rozwiązałeś już swój problem?

Edytowany przez undeer, 25 sierpień 2012 - 12:23.


#6
Ylthin

Ylthin

    You thought it was Ylthin, but it was ME, DIO!

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1813 postów
Rejestracja: 24 X 2010
  • Płeć:kobieta
  • Skąd:Dziwne miejsce.
@Brick - Gra ma problemy na Win7 i nawet na mocnym sprzęcie zachowuje się, jak wideo z włączonym przewijaniem x2.

#7
TwojPsycholog

TwojPsycholog
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 13 VII 2011
Ściągnij cheat engine i ustaw speedhack na 1.0





Także otagowane jako Saints Row 2 Problem

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników