Skocz do zawartości

Rozwiązany: Brak dźwięku w google chrome na youtube.

Google problem pomoc

  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
11 odpowiedzi na ten temat

#1
wiesiex

wiesiex

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 160 postów
Rejestracja: 05 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Witam mam taki mały problem mianowicie mój mikser dźwięku (prawy dolny róg taki głośniczek) nie wykrywa programu google chrome jak jest włączony w związku z czym nie mam w nim dźwięku na witrynie youtube i innych, tego problemu nie mam w grach i na innych przeglądarkach nie wiem co robić prócz tego filmy na youtube się dziwnie przycinają tzn chodzą płynnie do np 12 sekundy i się zatrzymują nic się nie ładuje neta mam w miarę szybkiego co może być problemem? Z góry dziękuję za odpowiedź
Procesor : AMD Phenom II 965 4x 3.4 ghz (podkręcony do 3.57 Ghz)
Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTS 450 WindForce 1024MB  GDDR5 /128bit/ 2xDVI/mHDMI
Płyta główna : AsRock 970DE3/U3S3
Dysk : WDC 800 GB Sata II 64 mb 7200 rpm
Ram : Kingston HyperX DDR3 2x 4 gb 1600 mhz
Zasilacz : HuntKey HK700-52PP 700W
Nagrywarka : PLEXTOR PX-891SA SATA LightScribe
Karta dźwiękowa : zintegrowana
Obudowa : I-BOX VIRGO 918
Chłodzenie procesora : BOX
Myszka : Razer Abyssus
Klawiatura : OMEGA OK-327 Cassiopeia DARK GLOW
Słuchawki : Creative 3D Tactic Alpha
Router : Pentagram Cerberus P6342
Podkładka: Steelseries QcK

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
deBug

deBug

    Głos Rozsądku

  • Odrzutki
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3016 postów
Rejestracja: 11 X 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Okolice Warszawy
Pobierz najnowsze sterowniki do Twojej płyty głównej/karty dzwiękowej

Dodany obrazek


#3
wiesiex

wiesiex

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 160 postów
Rejestracja: 05 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
są najnowsze wczoraj miałem dźwięk dziś włączam kompa i brak dźwięku, w innych przeglądarkach nie mam tego problemu tylko w google chrome, więc co mają sterowniki do jednej przeglądarki?
Procesor : AMD Phenom II 965 4x 3.4 ghz (podkręcony do 3.57 Ghz)
Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTS 450 WindForce 1024MB  GDDR5 /128bit/ 2xDVI/mHDMI
Płyta główna : AsRock 970DE3/U3S3
Dysk : WDC 800 GB Sata II 64 mb 7200 rpm
Ram : Kingston HyperX DDR3 2x 4 gb 1600 mhz
Zasilacz : HuntKey HK700-52PP 700W
Nagrywarka : PLEXTOR PX-891SA SATA LightScribe
Karta dźwiękowa : zintegrowana
Obudowa : I-BOX VIRGO 918
Chłodzenie procesora : BOX
Myszka : Razer Abyssus
Klawiatura : OMEGA OK-327 Cassiopeia DARK GLOW
Słuchawki : Creative 3D Tactic Alpha
Router : Pentagram Cerberus P6342
Podkładka: Steelseries QcK

#4
dymek3820

dymek3820
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 03 VIII 2012
Otóż mam identyczny problem, mianowicie nie mam dzwięku na wszystkich stronach używajac Google Chrome - w pozostałych przeglądarkach działa poprawnie, oprócz tego filmiku na You Tube zawieszaja sie po 12s, mikres dzwieku nie widzi w ogóle Chrome.
Wszystko działało porawnie do wczoraj, bez żadnego grzebania w ustawieniach po prostu dźwięk znikł.

Również liczę na pomoc.

Pozdrawiam.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
wiesiex

wiesiex

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 160 postów
Rejestracja: 05 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
to samo mam, więc pewnie google jakąś aktualizację wprowadził tak mi się zdaję. Mam win 7 64 bit
Procesor : AMD Phenom II 965 4x 3.4 ghz (podkręcony do 3.57 Ghz)
Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTS 450 WindForce 1024MB  GDDR5 /128bit/ 2xDVI/mHDMI
Płyta główna : AsRock 970DE3/U3S3
Dysk : WDC 800 GB Sata II 64 mb 7200 rpm
Ram : Kingston HyperX DDR3 2x 4 gb 1600 mhz
Zasilacz : HuntKey HK700-52PP 700W
Nagrywarka : PLEXTOR PX-891SA SATA LightScribe
Karta dźwiękowa : zintegrowana
Obudowa : I-BOX VIRGO 918
Chłodzenie procesora : BOX
Myszka : Razer Abyssus
Klawiatura : OMEGA OK-327 Cassiopeia DARK GLOW
Słuchawki : Creative 3D Tactic Alpha
Router : Pentagram Cerberus P6342
Podkładka: Steelseries QcK

#6
dyskograf

dyskograf

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 336 postów
Rejestracja: 28 I 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Radom
Najprawdopodobniej w najnowszej wersji Chrome została dodana zaktualizowana wtyczka Flash, która jest powodem tych problemów.
Serviatus status brevis est

#7
wiesiex

wiesiex

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 160 postów
Rejestracja: 05 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Czyli co, czekać aż to naprawią?
Procesor : AMD Phenom II 965 4x 3.4 ghz (podkręcony do 3.57 Ghz)
Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTS 450 WindForce 1024MB  GDDR5 /128bit/ 2xDVI/mHDMI
Płyta główna : AsRock 970DE3/U3S3
Dysk : WDC 800 GB Sata II 64 mb 7200 rpm
Ram : Kingston HyperX DDR3 2x 4 gb 1600 mhz
Zasilacz : HuntKey HK700-52PP 700W
Nagrywarka : PLEXTOR PX-891SA SATA LightScribe
Karta dźwiękowa : zintegrowana
Obudowa : I-BOX VIRGO 918
Chłodzenie procesora : BOX
Myszka : Razer Abyssus
Klawiatura : OMEGA OK-327 Cassiopeia DARK GLOW
Słuchawki : Creative 3D Tactic Alpha
Router : Pentagram Cerberus P6342
Podkładka: Steelseries QcK

#8
bamzrd

bamzrd
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 03 VIII 2012
Hej, jeśli chodzi o brak dźwięku to u mnie pomogło wyłączenie wtyczki pepflashplayer.dll

Ustawienia - ustawienia zaawansowane - ustawienia treści - wyłącz poszczególne wtyczki - wtyczka flash (rozwiń szczegóły) - i wyłączasz tę z końcówką "pepflashplayer.dll"

Pozdrawiam

#9
wiesiex

wiesiex

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 160 postów
Rejestracja: 05 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Pomogło o kurde, dzięki wielkie ;D
Procesor : AMD Phenom II 965 4x 3.4 ghz (podkręcony do 3.57 Ghz)
Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTS 450 WindForce 1024MB  GDDR5 /128bit/ 2xDVI/mHDMI
Płyta główna : AsRock 970DE3/U3S3
Dysk : WDC 800 GB Sata II 64 mb 7200 rpm
Ram : Kingston HyperX DDR3 2x 4 gb 1600 mhz
Zasilacz : HuntKey HK700-52PP 700W
Nagrywarka : PLEXTOR PX-891SA SATA LightScribe
Karta dźwiękowa : zintegrowana
Obudowa : I-BOX VIRGO 918
Chłodzenie procesora : BOX
Myszka : Razer Abyssus
Klawiatura : OMEGA OK-327 Cassiopeia DARK GLOW
Słuchawki : Creative 3D Tactic Alpha
Router : Pentagram Cerberus P6342
Podkładka: Steelseries QcK

#10
dymek3820

dymek3820
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 03 VIII 2012
Heh u mnie również. Dzieki wielkie !!! :)

#11
Mike189

Mike189

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 88 postów
Rejestracja: 20 II 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:się tu wziąłem?
bamzrd ale z ciebie haker Dodany obrazek dzięki wielkie mnie też pomogło (jakoś mnie to nie dziwi, że rozwiązanie znalazłem dopiero na forum cda) Dodany obrazek

Edytowany przez Mike189, 05 sierpień 2012 - 16:58.


#12
politan

politan

    Little Elephant

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7068 postów
Rejestracja: 13 X 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:San Jose - California
Problem rozwiązany, więc temat zamykam.
W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
NETWORK: D-Link DIR-825 - dd-wrt + TP-Link WDR4300 PC_OS: Slackware 14.1 - kernel 3.10.1 SERVER_OS: FreeBSD10 RASPBERRY_OS: Arch ARM - kernel 3.9.7





Także otagowane jako Google, problem, pomoc

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników