Skocz do zawartości

Rozwiązany: ARMA II - Klucze

arma ii seriale

  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
27 odpowiedzi na ten temat

#1
cydipc

cydipc
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 29 VI 2012
Dzisiaj zachęcony modem DayZ do gry ARMA 2 postanowiłem ją zainstalować ale gdy na płycie kliknąłem na odnośnik do seriali na multi nie znalazłem tam kluczy do tej gry. Wiem że powodem może być to że nie zainstalowałem tej gry rok temu jak była w CDA ale wtedy jakoś nie miałem ochoty w to grać.Tak więc pytam czy jest jakaś możliwość by takowy klucz dostać.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
piter57

piter57

    Krasnolud

  • Poczekalnia
  • PipPipPipPip
  • 213 postów
Rejestracja: 07 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Czechowice-Dziedzice
Raczej takowej możliwości nie ma ponieważ Ghost mówił już komuś ,że kluczy do gry w mp nie mają.
Say no to A.C.T.A
Dodany obrazek
http://7poshusaria.enjin.com/

#3
Brand

Brand

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 30 postów
Rejestracja: 19 III 2012
Tak samo zainteresowałem się tym modem, oczywiście cdkey'e CDA się skończyły.

http://allegro.pl/kl...2457009370.html
http://allegro.pl/ar...2459369015.html

DayZ będzie działał na tych kluczach + ARMA2 z CD-Action + Operation Arrowhead z STEAM?

Edytowany przez Brand, 01 lipiec 2012 - 19:34.


#4
Lucyferek

Lucyferek

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 14 postów
Rejestracja: 27 VII 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:gliwice
pisałem z użytkownikiem "seriale" chyba on za to odpowiada w jakimś stopniu Cytuje"Witam
Pojawiła się możliwość przekazania numeru seryjnego do gry Arma II dla czytelników naszego pisma.
Aby otrzymać taki numer należy przesłac zdjęcie pisma, w którym zamieściliśmy tą grę wraz z karteczką gdzie podany będzie Twój nick z forum. " Zapominałem wchodzić na forum i teraz zauważyłem ale wiadomość była napisana 26 czerwca więć chyba jakieś cd-key zostaną :D

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Akihito

Akihito

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 70 postów
Rejestracja: 11 X 2009
Witam, ostatnio zaczęłem sie interesować tą arma za sprwą opowiadań moich znajomych. Mam prenumeratę Cd-action, czy wystarczy że podam te dane i dostane ten klucz gdyż nie chce mi się szukać tego czasopisma w którym była gra co gorsze obawaim się iż mogło dawno wylądować w koszu.

#6
Khalim

Khalim

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 380 postów
Rejestracja: 29 XI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Radzionków
Ja dodam, że aby uruchomić mod DayZ oprócz podstawki, trzeba posiadać również ARMAII: Operation Arrowhead.
Co do samej podstawki, nie jest potrzebny cd-key. Mod działa na ARMAII:Free, która jak sama nazwa wskazuje - jest darmowa, a jedyny jej minus, to to, że posiada gorszej jakości tekstury.


@Brand
Tak będzie działał. Sam w ten sposób instalowałem i śmiga, aż miło :)

Edytowany przez Khalim, 03 lipiec 2012 - 10:43.


#7
Mlekowygibas

Mlekowygibas

    Goblin

  • Poczekalnia
  • PipPip
  • 32 postów
Rejestracja: 07 V 2012
A jak ma się tego cd keya z CD Action a nie ma płytki to skąd pobrać? Nie mogę akurat jej znaleść:F

#8
Gumi5

Gumi5

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 873 postów
Rejestracja: 14 XI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Jędrzejewo/Bydgoszcz
@Mlekowygibas
Poszukaj na stronce Bohemia Software, o ile się orientuję możesz bez problemu pobrać z serwera FTP tak podstawkę jak i dodatek, potrzebujesz tylko kluczy ;)

#9
Koksiarz

Koksiarz

    True Blue

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1423 postów
Rejestracja: 06 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Stamford Bridge
Arma II praktycznie można olać, ona musi na PC "tylko być". Najważniejszy jest dodatek bo to do jego keya DayZ przypisuje postać o ile się nie mylę/
Dodany obrazek

#10
krolikk15

krolikk15
  • Forumowicze
  • 4 postów
Rejestracja: 10 VI 2010
Pytanie czy jakby zainstalować Arme II single i dopiero dodatek z kluczem multi, to czy to by nie załatwiło sprawy... chociaż - nie każdy musi mieć dostęp do dodatku, także tak czy siak jeśli chce pograć w grę wieloosobową w podstawce ma krótko mówiąc - odcięty dostęp, co maluje duży minus dla CDA za to jak postąpili :<

#11
Koksiarz

Koksiarz

    True Blue

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1423 postów
Rejestracja: 06 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Stamford Bridge
Ja OSOBIŚCIE nie wpisywałem żadnego klucza do multi Army II, dopiero do dodatku wpisałem keya. Arma II jest praktycznie niepotrzebna bo DayZ bazuje na Operation Arrowhead.
Dodany obrazek

#12
piter57

piter57

    Krasnolud

  • Poczekalnia
  • PipPipPipPip
  • 213 postów
Rejestracja: 07 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Czechowice-Dziedzice

Zobacz postGumi5, 09 lipiec 2012 - 00:49, powiedział:

@Mlekowygibas
o ile się orientuję możesz bez problemu pobrać z serwera FTP tak podstawkę jak i dodatek, potrzebujesz tylko kluczy Dodany obrazek
Czy wie ktoś czy to jest rzeczywiście możliwe bo szukałem na ich stronie ale jakoś znaleźć nie mogę a zależy mi na tym
Say no to A.C.T.A
Dodany obrazek
http://7poshusaria.enjin.com/

#13
Gumi5

Gumi5

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 873 postów
Rejestracja: 14 XI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Jędrzejewo/Bydgoszcz
No właśnie ja też dzisiaj przeszperałem stronę Bohemii, chyba należy wpisać CD-Keya gdzieś w ich sklepie bądź do supportu napisać, ja kupuje swój kulcz do Operation Arrowhead na GOL-u, więc jak wymyślę jak to zassać legalnie (z kluczem nielegale powinny raczej chodzić nawet, ale nie polecam tego rozwiązania) to dam znać w tym temacie ;) BTW. Wersja pudełkowa jest nie do dostania, dystrybutor już nie sprzedaje... żenada.

#14
ppawlak2

ppawlak2

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 25 postów
Rejestracja: 10 III 2011
Pisałem do reklamacje@cdaction.pl i niedawno pojawiło się kilka kluczy do Army 2. Wystarczy karteczka z nickiem z forum i pismem do którego była dołączana Arma. Myślę, że pare kodów jeszcze zostało :)

#15
Koksiarz

Koksiarz

    True Blue

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1423 postów
Rejestracja: 06 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Stamford Bridge
Gumi5- Z GoL przyjdzie Ci kod na stonke nobox.pl (ten kod to Twoje pierwsze hasło) wpisujesz nick hasło(kod) i tam masz "Pobierz Operation Arrowhead" a niżej będziesz miał CD-Key.
Dodany obrazek

#16
Gumi5

Gumi5

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 873 postów
Rejestracja: 14 XI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Jędrzejewo/Bydgoszcz
@Koksiarz
Właśnie się o tym sam przekonałem, także jeśli chodzi o samą armę niestety nie jestem w stanie oficjalnie pomóc ;)

#17
Quatroo69

Quatroo69
  • Forumowicze
  • 5 postów
Rejestracja: 13 VII 2012
Panowie , pomocy !!! ;] Dostane Tu gdzieś 2 klucze na multi do Army 2 ?? bez dodatków, wole Zwykłe Gry , na podstawowym silniku Dzięki za pomoc ;]

#18
piter57

piter57

    Krasnolud

  • Poczekalnia
  • PipPipPipPip
  • 213 postów
Rejestracja: 07 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Czechowice-Dziedzice
up@ napisz pw do użytkownika seriale
Say no to A.C.T.A
Dodany obrazek
http://7poshusaria.enjin.com/

#19
Quatroo69

Quatroo69
  • Forumowicze
  • 5 postów
Rejestracja: 13 VII 2012
Właśnie napisałem jakieś 2 godziny temu ,  ; ] Ale raczej wątpie że dostane , z powodu , Ze nikt normalny by klucza do gry nie dał za darmo ,
Mam na myśli Orginalny kulcz do Armed assault 2

Nie moge, Tyle ludzi na Forum , a nikt nie Piszę  ; ] Nieźle...

Edytowany przez Quatroo69, 13 lipiec 2012 - 17:45.


#20
Khalim

Khalim

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 380 postów
Rejestracja: 29 XI 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Radzionków
@Up:
Jeśli potrafisz udowodnić, że posiadasz egzemplarz CDA, w którym była ARMA, to klucz jak najbardziej Ci się należy.





Także otagowane jako arma, ii, seriale

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników