Skocz do zawartości

Battlefield 3 - cały czas joining server


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
13 odpowiedzi na ten temat

#1
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Witam. Problem polega na tym, że gdy wybieram jakis server w battlelog to w okienku GAME MANAGER jest cały czas Joining Server... Na połączenie czekałem bardzo długo i się nie doczekałem. Proszę o pomoc.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
Nygusek

Nygusek

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 165 postów
Rejestracja: 09 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:I tak nie znajdziesz na mapie :D
PO 1 : Gra zaktualizowana
PO 2: Czy w okienku Game manager pisze że masz najnowszy plugin?

PS. Przed Odpaleniem gry musisz pobrac odpowiedni plugin ktory dopasuje sie do twojej przeglądarki biggrin_prosty.gif


Gameplay-e , wrażenia i przygody z Battlefield 3 , Saints Row 3 , Skyrim i inne :)

#3
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Gra jest zaktualizowana i ma odpowiednie plugi do przeglądarki.

#4
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Problem rozwiązany.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Nygusek

Nygusek

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 165 postów
Rejestracja: 09 VI 2011
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:I tak nie znajdziesz na mapie :D
Co było przyczyną?


Gameplay-e , wrażenia i przygody z Battlefield 3 , Saints Row 3 , Skyrim i inne :)

#6
BloodyAngel

BloodyAngel

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 197 postów
Rejestracja: 27 VII 2010
  • Płeć:mężczyzna
Właśnie. Dobrze jakbyś powiedział co było przyczyną. Mój kumpel ma taki sam problem.

CPU: Intel Core i3 530
GPU: Radeon HD 5830
Motherboard: Asus P7P55D-E LX
RAM: 4 GB
Dysk: 500 GB
Obudowa: Aerocool PGS Vx-R LE
OS: Windows 7 HP 64 bit
Mysz: Gigabyte Ghost

#7
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Problem zniknął po przeinstalowaniu gry, ale następnego dnia znowu było to samo, więc dalej nie wiem o co chodzi. Napisałem, że problem rozwiązany bo się za bardzo pospieszyłem, lecz gra dalej nie działa.

#8
Tesu

Tesu

    Field Marshal

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2988 postów
Rejestracja: 18 VIII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Z miasta panow Jamesona i Guinnessa ;)
Mam czasem identyczny problem. U mnie pomaga ponowne uruchomienie Origin i zalogowanie sie do niego (bez zamykania strony battleloga). Po takim zabiegu juz bez problemu lacze sie z serwerami. Sprobuj, moze Tobie tez pomoze.
Kolekcja gier PC i konsolowych - 151 big boxów, 165 dvd boxów, 21 kolekcjonerek - w profilu [click]

Dodany obrazek

#9
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Nie pomaga.

#10
BloodyAngel

BloodyAngel

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 197 postów
Rejestracja: 27 VII 2010
  • Płeć:mężczyzna
Ja czasem próbuję 3 razy by wejść na serwa. wcześniej gra wywala komunikat: Bf3 przestał działać. Więc może spróbuj na kilku serwerach...

CPU: Intel Core i3 530
GPU: Radeon HD 5830
Motherboard: Asus P7P55D-E LX
RAM: 4 GB
Dysk: 500 GB
Obudowa: Aerocool PGS Vx-R LE
OS: Windows 7 HP 64 bit
Mysz: Gigabyte Ghost

#11
GaLaR

GaLaR

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 144 postów
Rejestracja: 16 V 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Radom
Jeśli masz kartę z obsługa tylko Directx 10 i używasz xfire to właśnie on jest problemem w jakiś sposób blokuję grę. Mi pomogło wykonanie tego:
Wchodzisz w xfire_games (na C/:programdata (ukryty folder) w folderze xfire) i tam podmieniasz

[6894]
LongName=Battlefield 3
ShortName=bf3
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3\Install Dir
LauncherUrl=http://battlelog.battlefield.com/bf3/
DetectExe=bf3.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_URL% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D10
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_WINDOWS_INPUT
RunElevated=1



#12
limo4

limo4
  • Forumowicze
  • 9 postów
Rejestracja: 18 VII 2011
Dzięki pomogło

#13
opti

opti

    Smok

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6223 postów
Rejestracja: 05 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Problem rozwiązany, więc temat zamykam.
W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.

#14
opti

opti

    Smok

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6223 postów
Rejestracja: 05 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Temat otwarty na prośbę użytkownika.




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników