Skocz do zawartości

Battlefield 3 - nie mogę włączyć gry


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
107 odpowiedzi na ten temat

#1
kostek941

kostek941

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 621 postów
Rejestracja: 31 X 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Warszawa
Witam. Mam wielki problem z zagraniem w BF3 confused_prosty.gif Gdy klikam w Originie na zagraj nic się nie dzieje... Nawet nie pojawia się przeglądarka z włączonym Battlelogiem jak to było w becie. Bardzo proszę o pomoc

Dobra. do zamknięcia. Przepraszam ale naprawdę byłem zrezygnowany... Na amerykańskim forum przeczytałem że trzeba wyłączyć jakiś proces w menedżerze zadań i działa smile_prosty.gif


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
Redram

Redram

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 44 postów
Rejestracja: 21 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Polska
Mam podobny problem a nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania... Gdy klikam na ikonkę uruchomienia BF3 wyświetla się komunikat o tym, bym aktywował grę (co już wcześniej zrobiłem). Gdy próbuję się zalogować w tym oknie na konto origin, pokazuje się okienko mówiące, że podałem nieprawidłowe hasło lub nazwę konta (na 100% się nie pomyliłem)... Gdy klikam z kolei na przycisk odpowiadający za podanie kodu, włącza się ekran ciągłego ładowania aktualizacji...

Proszę o pomoc!!! sad_prosty.gif

#3
Pysio

Pysio

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 449 postów
Rejestracja: 12 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:z Celestynowa
Witam.

Kupiłem dziś BF 3 w empiku i już mnie krew zalewa.

Jak zacząłem instalować na samym początku podałem klucz. Po instalacji oraz patchu 500MB jak uruchamiam grę wyskakuje:



Wybieram opcję "Wprowadź kod" (nie wiem z jakiej paki w ogóle, gre aktywowałem przy instalacji).

Wyskakuje to okno z "wiecznym ładowaniem" :




I to by było na tyle.
EDIT\\ Po 10 minutach :



Aktywować gry nie może ale post na forum napisałem...ciekawe, nie?
Ktoś wie jak to naprawić.?

Edytowany przez Pysio, 27 październik 2011 - 17:48.

CPU:AMD Phenom II x4 955 Black Edition 3.2 GHz
Grafika:Sapphire HD 6790 1 GB
Pamięć:Goodram 2 x 2GB 1333 MHz
Płyta Główna:Gigabyte 870A-USB3 rev.3.1
Zasilacz:Chieftec 500W
Twardziel:WD 500GB
Obudowa:CoolerMaster Elite 334
Inne:Logitech Keyboard G11, Logitech X-230
Logitech mouse from ze sklepu za 35 złotych, LG 19"




#4
NeonTheGreat

NeonTheGreat

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 10 postów
Rejestracja: 23 V 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Bydgoszcz
Ten sam problem... proszę o pomoc.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Igorakowiec

Igorakowiec

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 59 postów
Rejestracja: 13 III 2010
Też mam ten problem.
Postanowiłem, że zaczekam do jutra, bo może to przeładowanie serwerów ORIGIN tak jak w 1 dniu bety.
Mój blog o nowościach sprzętowych, świecie IT oraz gamingu - IThardware.pl

#6
teken

teken

    Skalny Troll

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1175 postów
Rejestracja: 17 III 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Czerwieńsk
Pisać do EA, zrobią ci to ręcznie, nic innego nikt ci tu nie pomoże.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone

Chcesz wiedzieć dlaczego na imię ci Legion?
Bo jesteś swym Diabłem, Bogiem i Ziemią!

#7
Igorakowiec

Igorakowiec

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 59 postów
Rejestracja: 13 III 2010
Zdaje się, że dużo osób będzie dzwoniło ;/
Mój blog o nowościach sprzętowych, świecie IT oraz gamingu - IThardware.pl

#8
lazar88

lazar88

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 17 postów
Rejestracja: 20 III 2011
CYTAT(kostek941 @ czwartek, 27 październik 2011 - 08:15)
Witam. Mam wielki problem z zagraniem w BF3 confused_prosty.gif Gdy klikam w Originie na zagraj nic się nie dzieje... Nawet nie pojawia się przeglądarka z włączonym Battlelogiem jak to było w becie. Bardzo proszę o pomoc

Dobra. do zamknięcia. Przepraszam ale naprawdę byłem zrezygnowany... Na amerykańskim forum przeczytałem że trzeba wyłączyć jakiś proces w menedżerze zadań i działa smile_prosty.gif




A możesz podać jaki to był proces który blokował odpalenie gry???
Mam ten sam problem co kolega powyżej:(
Grę zainstalowałem już wczoraj bo mam wersjię limitowaną i przy instalacji pisało że kod produktu jest poprawny i w ogóle.
Dziś prosi ponownie o podanie klucza ale ciagle sie ładuje, ładuje i załadować strony by wprowadzić kod!

Ma ktoś pomysł bądź rozwiązanie problemu???

#9
Diablik200

Diablik200
  • Forumowicze
  • 4 postów
Rejestracja: 15 IX 2010
Identycznie jak u mnie. Jestem wciekły, bo czlowiek sie napala a tu kupa !

#10
angeal98

angeal98

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 50 postów
Rejestracja: 11 XI 2010
  • Płeć:mężczyzna
No właśnie! U mnie wszystko git, ale gdy uruchamiam w orgin BF3 stwierdza, że nie poprawnie zainstalowałem grę albo cośtam, a z pulpitu jak włącze to czeka, potem włącza EA aktywacje i mówi, że aktualizacja niemożliwa. klikam wprowadź klucz produktu, on wtedy DŁUUUUUUUUGO ładuje a potem stwierdza >uwaga< że nie mam internetu! mam internet i edycję limitowaną więc o co chodzi?

Płyta główna: ASUS P7P55D
Karta graficzna: Gigabyte GTX 680
Procek: Intel Core i7 870 2.93GHz, 2942 MHz
RAM: 4 GB
Windows 7 home premium edition 64 bit
Zasilacz: TX650W

#11
urso90

urso90
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 27 X 2011
CYTAT(teken @ czwartek, 27 październik 2011 - 19:56)
Pisać do EA


czyli gdzie ?xD

#12
angeal98

angeal98

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 50 postów
Rejestracja: 11 XI 2010
  • Płeć:mężczyzna
No ten sam problem ma cała masa ludzi. Może to coś z pierwszymi dniami BF3? Ja również se nie pograłem przez to sad_prosty.gif.
Płyta główna: ASUS P7P55D
Karta graficzna: Gigabyte GTX 680
Procek: Intel Core i7 870 2.93GHz, 2942 MHz
RAM: 4 GB
Windows 7 home premium edition 64 bit
Zasilacz: TX650W

#13
Igorakowiec

Igorakowiec

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 59 postów
Rejestracja: 13 III 2010
Ja do jutra postaram się być spokojny chytry_prosty.gif
Mój blog o nowościach sprzętowych, świecie IT oraz gamingu - IThardware.pl

#14
lazar88

lazar88

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 17 postów
Rejestracja: 20 III 2011
moji znajomi właśnie grają a ja słucham ich na ts jak świnia grzmotu!;p
dałem nawet napraw pliki gry i pobrało mi aktualizację 48 mb i dalej nic;(

#15
sprytnyzbys

sprytnyzbys

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 31 postów
Rejestracja: 16 VI 2010
  • Skąd:Warszawa
Również mam z tym problem.

#16
Igorakowiec

Igorakowiec

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 59 postów
Rejestracja: 13 III 2010
Mam dokładnie ten sam problem :<
Mój blog o nowościach sprzętowych, świecie IT oraz gamingu - IThardware.pl

#17
wojass1991

wojass1991
  • Forumowicze
  • 5 postów
Rejestracja: 27 X 2011
Mam dokladnie ten sam problem. U mnie takze bardzo dlugo sie laduje i pokazuje mi ze nie jestem podlaczony do internetu. Poprostu kicha, jak ktos znajdzie odpowiedz na ten problem to czekam na posta --> Z mojej strony zapewniam to samo!

#18
pawelxvi

pawelxvi
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 05 IX 2010
Mam ten sam problem. Niech ktoś chociaż poda e-maila do supportu EA, jeśli łaska , bo nie mogę znaleźć . Płace 150 zł za grę a tu takie kwiatki. angry.gif



#19
Agent57

Agent57
  • Forumowicze
  • 4 postów
Rejestracja: 15 XI 2009
Hej. Ja mam to samo co wszyscy. Dodzwonienie się do pomocy technicznej EA graniczy z cudem. Ja próbuję, ale jak możecie to też spróbójcie. Numer: 22 397 44 34
Pracują do 21.... Niech ten kto się dodzwoni (i czegoś dowie) napisze. Może to przyniesie jakiś skutek. Wszak wydaliśmy na grę trochę pieniędzy....
Paratrooper's don't die. . . they go to Hell and regroup...

#20
Pysio

Pysio

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 449 postów
Rejestracja: 12 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:z Celestynowa
uffff....myślałem że to tylko ja  z tym siedzę. Już się obawiałem że ktos mi grę ukradł czy coś. Aż zmieniłem hasło.

Nie wiem czy to samo przejdzie czy pisać do tego supportu.
CPU:AMD Phenom II x4 955 Black Edition 3.2 GHz
Grafika:Sapphire HD 6790 1 GB
Pamięć:Goodram 2 x 2GB 1333 MHz
Płyta Główna:Gigabyte 870A-USB3 rev.3.1
Zasilacz:Chieftec 500W
Twardziel:WD 500GB
Obudowa:CoolerMaster Elite 334
Inne:Logitech Keyboard G11, Logitech X-230
Logitech mouse from ze sklepu za 35 złotych, LG 19"







0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników