Więc tak- Jestem dość zwichrowanym, bardzo niskim jak na swój wiek 15 latkiem. Ogólnie rzecz biorąc interesuję się wszystkim, ale chyba najbardziej przemawia do mnie czytanie (głównie fantasy) i granie na komputerze. Jeśli chodzi o ulubione gatunki, hm. Na pewno RPG i RTS (byle tylko nie w czasach I i II wojny światowej ;p)nie pogardzę również skradankami platformówkami i FPS ami, ale to już inna historia.
Ulubiona książka? Hm Bardzo dobra była trylogia Tolkiena i Pięcioksiąg Sapkowskiego, aktualnie na stanie mam "Demony Dobrego Dextera", "Baranka", "Gildię Magów" i "Rio Anacondę."
Ulubiona Gra? Zdecydowanie seria Heroes, a zwłaszcza trójka.
Czego Słucham? Wszystkiego. Od muzyki klasycznej poprzez alternatywę, kończąc na Metallice Manowarze. Nie lubię chyba tylko Techno i ostrzejszego Metalu, Hip Hop zniosę ale też raczej, z trudem
Ulubiony Film? Większość Monty Pythonów, Dead Poets Society, Gladiator Forrest Gump, Zielona Mila i ekranizacja "Władcy Pierścieni"
Nie mogę zapomnieć serialach, niestety tylko amerykańskie, bo polskie produkcje to zwykłe szmir. Tak więc ma wśród ulubionych można u mnie znaleźć: Dextera (Morgana) Dr. House'a, Detektywa Monka, Hożych Doktorów, Simpsonów i sporadycznie Desperate Housewife
To tak z grubsza 'o mnie' ;)
--------------------
Odwiedź moją stronę
-Windows XP Professional + sp 2
-AMD Athlon™ 64 Processor 3500+
-RAM : 1GB
-Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT
256.0 MB
-Napęd DVD: ATAPI DVD DW 8X16X8X16
- Direct X v. 9.0c