|
  |
WWWeekendowy konkurs CDA #9: "Wszystkie gadżety z E3", Otrzyma zwycięzca naszego konkursu. Co należy zrobić? |
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 12:09
|

Człowiek

Grupa: Redaktorzy
Użytkownik nr: 64 133
Mój blog

|
Kontynuujemy weekendową zabawę dla użytkowników strony www.cdaction.pl.
Tym razem mamy naprawdę unikatową nagrodę. Zestaw wszystkich gadżetów, jakie przywieźliśmy ze sobą z E3. Słowo. Ozdoba kolekcji to koszulki z Assassin's Creed 2 i Star Wars: The Old Republic, ale skarbów jest w tym pakiecie naprawdę sporo. W ten weekend, wyjątkowo, będziemy mieli tylko jednego zwycięzcę, dlatego konkurs też jest specjalny. Nie ma jednego, konkretnego tematu - trzeba przygotować fotkę (real photo!), która przekona nas do tego, by właśnie tobie wysłać nagrodę. Możesz pokazać, jak bardzo lubisz CD-Action, ale możesz też wykazać się niezwykłą odwagą czy - najlepiej - pomysłowością. Uwaga - nie róbcie niczego, co jest niebezpieczne dla zdrowia i życia waszego lub innych osób. Fotki należy wklejać w tym wątku forum, do poniedziałku, do godziny 10.00. Prośba – niech zdjęcia mają taką nazwę jak wasz profil na forum, z uwzględnieniem dużych i małych znaków (np. Hut.jpg). Głosowanie przeprowadzimy jak zwykle, ale raczej dla zabawy - decydujący głos ma redakcja, choć oczywiście opinia użytkowników strony może na niego wpłynąć.
Przypominam - zwycięzca zgarnia wszystko. A dokładniej wszystkie. Gadżety z E3 2009.
Zapraszamy do zabawy!
--------------------
.jpg) Pon-pon-pata-pon!
|
|
|
|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 13:13
|

Hobbit

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 55 678
Mój blog

|
ale mam przyjazny ryj nie :P po 10 godzinach grania w coda... też mam pytanie czy na 1 ip mój brat może dodać swoją fotkę??
Ten post został edytowany przez NicoGTA: piątek, 19 czerwiec 2009 - 13:17
|
|
|
: |

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 14:10
|

Goblin

Użytkownik nr: 53 597
Mój blog

|
Nie miałem pomysłu to dam swoją kolekcje cd-action :) Sory że robione telefonem, ale brat pojechał i wziął aparat ;/ ( ale sie zmachałem jak to wszystko wyciągałem :D )
--------------------
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 14:20
|

Użytkownik nr: 56 852
Mój blog

|
Oto moje miejsce pracy :) :
--------------------
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 14:56
|

Hobbit

Użytkownik nr: 55 342

|
Dawać, bo szuwara! Hehe mam nadzieje, że to nie będzie źle zrozumiane :P http://img35.imageshack.us/img35/1710/sponge.jpgjeśli na szakusiu nie poleci to w załączniku:
Ten post został edytowany przez Sponge: piątek, 19 czerwiec 2009 - 15:04
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 16:27
|

Użytkownik nr: 71 451

|
Ten kto wygra ;P proszę o przesłanie jednego długopisa z Modern Warfare 2 xD
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 16:34
|

Goblin

Użytkownik nr: 45 700
Mój blog

|
Sponsorowany przez anakkina&sznurufeczkę kot imieniem Shanti zostanie upomniany na dniach. Za darmo! Zestaw czterech łap i reszty ciała (głowy, ogona, tułowia, głupoty) pojawił się 2 czerwca 2008. Wraz z łapami ukazał się też zmysł strażnika do wyłączania gry. O ile posiadacze tego Szatana musieli wydać przy zakupie mnóstwo PLN, wy dzięki mej drugiej połówce dostajecie go za darmo TUTAJ P.S. Do wglądu ofc.
Ten post został edytowany przez anakkin: piątek, 19 czerwiec 2009 - 17:03
--------------------
Because the world is Always on. 
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 19 czerwiec 2009 - 17:11
|

Użytkownik nr: 67 911

|
Ile zdjęć można wrzucić?
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | 06/2012 |
|---|
 | |
|