|
  |
Przecieki do CD-Action numer 05/2009 - główny pełniak |
|
|
|
|
czwartek, 07 maj 2009 - 10:32
|

Admin

Grupa: Ghost
Użytkownik nr: 13
Mój blog

|
Po tym co się wczoraj po południu działo, wprowadzam trochę zasad do przecieków, dzisiejszych i tych które się pojawią w kolejnych miesiącach.
Pierwsza - dante666. Po raz kolejny ten mały cwaniaczek udowodnił, że nie rozumie zabawy w przecieki. Dorwał się do tytuły gry w innym miejscu i zamiast dać pobawić się innym to pokazuje jaki to on leszczu jest i bez rozwiązywania zagadek ma tytuł. Skoro zachowuje się jak gówniarz, zostanie potraktowany jak gówniarz. dante666 od dziś masz zakaz udzielania się w przeciekach w jakikolwiek sposób. Jeden post w przeciekach i dostaniesz bana bez żadnych dodatkowych ostrzeżeń.
Druga - przecieki będą wieloczęściowe i będą się ciągnęły od rana do wieczora. Jeśli się komuś to nie podoba to niech się nie bawi. Przecieki nie są obowiązkowe.
Trzecia - leniom, marudom, przeszkadzającym - mówimy nie. Za posty nic nie wnoszące do przecieków, a zwłaszcza typu: "niech ktoś to rozwiąże", "Ghost!!!", itp. będę wystawiał ostrzeżenia.
Czwarte - moja pomoc. Spokojnie, jak zauważę, że utknęliście to pomogę. Więc proszę mnie nie popędzać. Jeśli utkniecie a ja mimo tego nie pomagam, to znaczy, że z jakiegoś powodu nie mogę. Albo jestem akurat w drodze do domu, albo robię coś innego. Weźcie pod uwagę, że mam w redakcji też inne obowiązki, a przebywanie na forum jest na liście moich obowiązków na dosyć odległej pozycji. A pozycja "robienie przecieków" w ogóle na tej liście nie istnieje. Więc cierpliwości.
A teraz konkrety. Za chwilę zacznę robić zagadki i pierwszą postaram się puścić o 10:30.
Na początek zaczniemy podobnie jak wczoraj było w jednym z etapów. Od pytań. Otóż macie możliwość zadania mi 30 pytań o grę. Ale pytania te muszą spełniać kilka warunków. 1. Jedna osoba może zadać tylko jedno pytanie. 2. Pytanie musi być tak sformułowane aby dało się na nie odpowiedzieć "tak" lub "nie". 3. Pytanie nie może dotyczyć tytułu gry. Po zadaniu pytań, wybiorę trzy z nich (lub więcej) i na nie odpowiem. :)
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
czwartek, 07 maj 2009 - 10:34
|

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 57 946

|
To może powielę pytanie z wczoraj. Czy jest to gra wydana po 2005??
|
|
|
: |

|
|
|
|
Gość_odyniec15_*
|
czwartek, 07 maj 2009 - 10:34
|

Guests

|
Czy ta gra jest w polskiej wersji językowej?
|
|
|

|
|
|
|
|
czwartek, 07 maj 2009 - 10:36
|

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 60 771

|
Czy gra jest przeznaczona na kilkanaście godzin zabawy?
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | 06/2012 |
|---|
 | |
|