|
  |
Pełne wersje gier załączanych do CD-Action SPEC 2010 |
|
|
|
|
wtorek, 06 kwiecień 2010 - 19:40
|

Hobbit

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 71 967

|
CYTAT(pararocker @ wtorek, 06 kwiecień 2010 - 19:37)  http://gieromaniak.pl/gra__6894__Requital_...enzja__397.html - po przezcytaniu pierwszego z rzedu testu znalezionego w googlach jestem trochę zniechęcony... Pozostaje liczyć na pozostale 2 pelniaki. Miałem to samo, zawiodłem się też jak zobaczyłem "oceny w sieci"
--------------------
|
|
|
: |

|
|
|
|
|
wtorek, 06 kwiecień 2010 - 19:47
|

Człowiek

Użytkownik nr: 65 050

|
A mnie zastanawia, ile jeszcze gier produkcji radzieckiej CDA ma w zanadrzu. Bo ostatnio można na nie liczyć z zadziwiającą regularnością
--------------------
Niedzielniaki wszystkich platform, łączcie się! Ulubione gry: Planescape Torment, Shadow of the Colossus (PS2), Dreamfall, Syberia, Wiedźmin, Civilization 3, Baldur's Gate 2, Prince of Persia, Ojciec Chrzestny (PS2), seria Fallout, Mirror's Edge, Puzzle Quest, Two Worlds, Portal, Mass Effect 1-2, Dragon Age, Alpha Protocol, Metro 2033, R+E+N Total War, DiRT2 
|
|
|

|
|
|
|
|
wtorek, 06 kwiecień 2010 - 19:59
|

Ork

Użytkownik nr: 49 968
Mój blog

|
CYTAT("pararocker") Coz, nie wiem jak wy, ale tego nie bede nawet instalował. Bo i po co? Żeby przekonać się co do prawdziwości tamtych recenzji? A poza tym są ludzie którzy ze względów sprzętowych nie mogą grać w lepsze, nowsze i ładniejsze produkcje, więc zawsze może być grą do zabicia czasu
Ten post został edytowany przez BloodDeath: wtorek, 06 kwiecień 2010 - 20:00
--------------------
CPU: Intel Pentium 4 3.5GHz, Grafika: Radeon 2600XT, Płyta główna: Gigabyte 865PE, RAM: 2GB, HDD 120GB + 40GB , Monitor Daytek 19", Mysz: Razer DeathAdder, Klawiatura: Microsoft Comfort Curve Keyboard. 
|
|
|

|
|
|
|
|
wtorek, 06 kwiecień 2010 - 19:59
|

Człowiek

Użytkownik nr: 65 050

|
Nie przesadzajcie. Biorąc pod uwagę niemiłosierne cięgi, jakie ta gra zebrał od recenzentów dochodzę do wniosku, że w Requital zwyczajnie TRZEBA zagrać. Tak samo, jak każdy kinomaniak MUSI obejrzeć "Plan 9 z kosmosu" Eda Wooda. Ukryty we mnie koneser kiczu zaciera łapki z uciechy.
--------------------
Niedzielniaki wszystkich platform, łączcie się! Ulubione gry: Planescape Torment, Shadow of the Colossus (PS2), Dreamfall, Syberia, Wiedźmin, Civilization 3, Baldur's Gate 2, Prince of Persia, Ojciec Chrzestny (PS2), seria Fallout, Mirror's Edge, Puzzle Quest, Two Worlds, Portal, Mass Effect 1-2, Dragon Age, Alpha Protocol, Metro 2033, R+E+N Total War, DiRT2 
|
|
|

|
|
|
|
|
wtorek, 06 kwiecień 2010 - 20:28
|

Człowiek

Użytkownik nr: 124 970

|
Mi jakoś zabrakło jakiejś dobrej strategii.Może w zbliżajacym się numerze będzie np.Europa Universalis 3
--------------------
procek-Pentium® Dual-Core CPU E6300 2,80 GHz ram-3 GB grafa-GeForce 9400 GT Taki prosty konfing :) mojego komputera. Zostawcie komputery i idzcie zróbcie coś pożytecznego lub spędzcie wolny czas nie przed kompem a na podwórku,granie nie prowadzi do niczego to strata czasu no może oprócz FIFY i FIFY Managera.
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | 06/2012 |
|---|
 | |
|