Ech. Znowu Ford Racing... Czekam na następne. Numer kupuję już w ciemno ze względu na reckę Starcrafta 2 i tipsomaniak/dodatki. Szykuje się świetny numer jak każdy wrześniowy
Kurcze, oglądając gameplay tego Forda mam wrażenie że to to samo co Ford Racing 3 tylko w terenie. Jak dla mnie ujdzie,choć rewelacji nie ma- brat się ucieszy. Czekam na resztę i już się nie mogę doczekać numeru
--------------------
<<GAMELOT.PL>>NOWY PORTAL O GRACH - TWORZONY WYŁĄCZNIE Z PASJĄ!
Czy wiesz, że Ryan Giggs nigdy nie otrzymał czerwonej kartki jako gracz MU ? MANCHESTER UNITED FOREVER
Ford Racing Off Road jest do kitu - powiadam Wam, ale numer i tak kupię, ze względu na reckę Mafii 2, Starcraft'a 2 i Drakensang'a 2 TROT, jeśli będzie dobrze to przejdę The Dark Eye i zakupię 2 część.Co do pełniaków mam nadzieję na dobrego FPS'a i RPG'a.
Gorące recenzje Mafii II i StarCrafta II więc aby było jeszcze goręcej powinien być jakiś gorący pełniak.Proponuje S.T.A.L.K.E.R.A A Ford Racing Off Road jest zapychaczem.Poczekajmy do 11
Tym razem najbardziej mi zależy na dodatkach (będzie czym przyozdobić mój kącik gier A co do pełnej wersji to nie bardzo jestem za samochodówkami więc czekam na kolejny przeciek a wierzę że jest na co czekać.
Znów Fordy Szkoda tylko, że na miom padziorze FR 3 miał zamieniony gaz z hamulcem, trochę niewygodnie się grało z gazem na suwaku po lewej stronie. Ciekawe, czy z tą grą też tak będzie. Jak i wszyscy coś obstawiają, to i ja postawie na głównego pełniaka - strzelam w UT3 albo GoW.
Tak z ciekawości - na czym polegają te przecieki? (to tak się pytam, bo ghosta nie widzę, a chciałem zobaczyć jak to wlaściwie wygląda). Tzn. Czy to wygląda tak, że Ghost wrzuca info, że pelniakiem będzie gra X, a potem wszyscy pieją z zachwytu lub nienawiści, czy też pojawiają się jakieś wskazówki na forum, pytania itp. ?
Bardzo chciałem zagrać w tą część Hitmana lecz jakoś nie miałem okazji go kupić. W końcu nadarzyła się taka okazja i skorzystam z niej z wielką chęcią xD.
W ramach krótkiego wyjaśnienia: Ghost daje zagadkę, która to ma nas naprowadzić na tytuł nowego pełniaka.
Ten post został edytowany przez Xysiu: środa, 25 sierpień 2010 - 11:19
--------------------
Memento Mori
"Humans need fantasy to be human..." - Terry Pratchett "Oczami umysłu można zobaczyć więcej niż oczami ciała. Trzeba się oprzeć i zamknąć oczy." - A. Christie
Hitman: Codename 47 PL - Super, gra swego czasu była w Cd-Action, ale w angielskiej wersji językowej, teraz będzie w kinowej... fajnie, że znajduje się klasyk . O, to chodzi, ale to nie koniec bo jutro kończą się przecieki, jak sami wiecie .