|
  |
Napisz za nas Gamewalkera! - Terminator: Salvation |
|
|
|
|
piątek, 12 czerwiec 2009 - 12:49
|

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 58 884

|
Bo najnowszy Terminator to już nie Terminator tylko kolejny post-apokaliptyczny film akcji... Czego się spodziewać po egranizacji...
--------------------
|
|
|
: |

|
|
|
|
|
piątek, 12 czerwiec 2009 - 13:02
|

Hobbit

Użytkownik nr: 37 753
Mój blog

|
A może by tak wydawca powrócił do 'zpolonizowanego' tytułu pierwszego filmu? "Elektroniczny morderca: Ocalenie". I tak byłby lepszy niż gra...
--------------------
Errare Humanum Est (tylko dlaczego błądzą też twórcy gier?)
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 12 czerwiec 2009 - 13:07
|

Użytkownik nr: 46 445

|
Arnold jako terminator rzadził a te typki bezczeszczą pamięć po seri filmów mam nadzieję że nie bedzie następnych cześći.
--------------------
Rozbij lustro i uśmiechnij się.
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 12 czerwiec 2009 - 13:24
|

Hobbit

Użytkownik nr: 24 716

|
Takową dyskusję prowadziliśmy na forum Star Treka*. O to fragment, min. moja wypowiedź. Do Darklighter: Seybr: W T2 jasno pada, organizm cybernetyczny.Darklighter: Czym jest w takim razie T-600 z gumową skórą? Gumi...Gumisiem .Darklighter:Czym jest T-1000?terminatorem z ciekłego metalu (organizmem z ciekłego metalu?) Na pewno nie robotem.To czym on jest, ja twierdzę iż robotem nie jest ;]. W filmie miała być przedstawiona historia jak powstał T-800. To co widać woła o płacz i lament. Czy twórcy filmu nie mogli przeczytać wspaniałej książki na podstawie scenariusza wersji rezyserskiej ? Tam jest to pięknie opisane. Akcje dziejące się w ciemnościach, już widzę kolejną część i beznadziejnie napisany scenariusz upadku Skynet`u. Sponiewierali tak dobry materiał. * Zobacz dyskusję. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie, że zapodałem link.
Ten post został edytowany przez Teknomen: piątek, 12 czerwiec 2009 - 13:25
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | 06/2012 |
|---|
 | |
|