|
  |
Gry na laptopa |
|
|
|
|
wtorek, 13 październik 2009 - 15:21
|

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 93 389

|
Far Cry bez problemu odpali i nawet na średnich śmiga i wiadomo klasyka w stylu Medal Of Honor
moj sprzet Intel Core 2 Duo 1.8 GHz 2GB RAM Intel GMA X3100 348MB Dysk 160GB Vista
--------------------
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz 2GB RAM Intel GMA X3100 348MB Dysk 160GB Vista
|
|
|
: |

|
|
|
|
|
czwartek, 15 październik 2009 - 17:00
|

Hobbit

Użytkownik nr: 64 130

|
Ja mam lapka jak w sygnaturce a pykam na nim w GI i II+NK, Sins of Solar Empire, NFS:U 1 i 2, Twierdzę + Krzyżowiec, Street Racing Syndicate i Empire Earth. Mam też DII i Starcrafta+BW
--------------------
Fujitsu-Siemens Amilo 7300 (tymczasowo) CPU: Pentium M - 1,4ghz RAM: 192 MB SDRAM HDD: Samsung 80GB GPU: zintegrowana Via "cośtam"
Już niedługo nowszy a na pewno wydajniejszy:
CPU: AMD Athlon XP 2400+ 2,0Ghz @ ile się uda Mobo: MSI KT4V RAM: 1x512MB Kingston 400Mhz ; 1x128MB (?)Eliksir(?) 333 Mhz GPU: AGP PowerColor HD 3650 512MB DDR 64bit HDD: Planowo Seagate 160GB Zasilacz: Planowo Chiftec 400W nowy Obudowa: cokolwiek zgodne z ATX i z miejscem na min 2 wentyle min 80mm (tył + przód)
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 16 październik 2009 - 16:18
|

Ork

Użytkownik nr: 85 218
Mój blog

|
Pierwsza sprawa to kwestia sterownikow. Jesli posiadasz karte od Nvidii, nie wazne czy zintegrowana czy nie, warto zainstalowac sterownki ze strony www.laptopvideo2go.com. Widac duzy przyrost stabilnosci i wydajnosci. U mnie rozwiazalo to problem "skaczacych fpsow" (Animacja na poziomie 40 klatek, spadek do 5, wzrost do 40 znowu i spadek do 5 itd.). SunsetSeria Baldurs Gate, Fallout (nie polecam probowac na tym 3), Icewind Dale, Planescape Torment, Sacred 1, Jade Empire, seria Gothic bez 3  Sztandarowe wrecz tytuly. Diablo tez poleci. Smiem twierdzic ze uda Ci sie uruchomic na tym rowniez (jakims cudem  ) D3 jak juz wyjdzie  . Dark Messiah tez polecam. taki h'n's w konwencji fpp, ale bardzo smaczny ! Dungeon Siege 1 i 2. Z tym ze 1 moze sie buntowac ze wzgledu na Viste. I raczej niewiele mozna z tym zrobic. The Bard's Tale tez polecam.
--------------------
KLIKNIJ TUTAJ, odwiedz mojego blogaMEDION AKOYA P7610Intel Pentium Dual Core-processor T3400(2,16 GHz, 1 MB L2-cache, FSB 667 MHz) Windows Vista Home Premium, NVIDIA GeForce 9500M GS DirectX 10 video 512MB GDDR2, 320 GB.
|
|
|

|
|
|
|
|
piątek, 16 październik 2009 - 20:32
|

Woof!Woof!Woof!

Użytkownik nr: 58 280
Mój blog

|
Najlepsza gra do grania na lapku - Gothic 2! Mówię wam, nie ma nic piękniejszego niż wyłożenie się na łóżku z laptopem na kolanach i zaczynanie grać w Gothic'a od nowa. Nie mam laptopa, ale próba takiego grania u ciotki wyszła bardzo dobrze:) Zwłaszcza po drobnej korygacji sterowania gra się świetnie(spacja zamiast ctrl do ataku). Do było ogólnie do luda. A dla Sunseta - Fable, Jade Empire(może być problem ale spróbuj), Warcraft 3(polecam nawet jeśli strategii nie lubisz...), popieram Bard's Tale i ogólnie klasyka się kłania:) Baldursy, Icewind Dale, Planescape itd.
--------------------
I najlepszy szermierz [beeep], kiedy stworów kupa. - A.Sapkowski Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - zasada Rincewinda. Fifteen men on a dead man's chest Yo-ho-ho and a bottle of rum! Drink and the devil had done for the rest Yo-ho-ho and a bottle of rum!
|
|
|

|
|
|
|
|
niedziela, 18 październik 2009 - 13:24
|

Ork

Użytkownik nr: 93 321

|
NFSy do HHot PursuitII włącznie (u mnie giercuję w Porshe'a akurat, bez cięć płynnie ) poza tym mam wormsy, ja2, dungeon keeper2, gta vice city, driver, sąsiedzi z piekła rodem. Generalnie gierki dość leciwe, ale nadal bardzo fajne. O nowościach zapomnij(no-ew Football manager ;] ), ale gry tak do 2004/2005 możesz próbować uruchomić
--------------------
|
|
|

|
|
|
|
|
niedziela, 18 październik 2009 - 17:53
|

Elf

Użytkownik nr: 39 347

|
CYTAT(lindacento @ niedziela, 18 październik 2009 - 13:24)  O nowościach zapomnij(no-ew Football manager ;] ) Jakie tam ewentualnie!? FM to podstawa;) Ja u siebie na laptopie niedawno przeszedłem Jade Empire, obecnie katuję Puzzle Quest'a, muszę dorwać jeszcze Dungeon Keeper'a 2, Populous'a 3 i Jagged Alliance 2. No i czekam na premierę Football Managera 2010;)
--------------------
 STOP katom w niebieskich mundurach! Żyj i daj żyć innym! "Always remember a fallen soldier!"
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | lipiec 2010 |
|---|
 | |
|