|
  |
Freeware |
|
|
|
|
czwartek, 02 lipiec 2009 - 11:58
|

Krasnolud

Grupa: Redaktorzy
Użytkownik nr: 65 751

|
Freeware to nowa rzecz na stronie www.cdaction.pl. Będziemy regularnie dostarczać wam duże i małe, nowe i stare, ale przede wszystkim DARMOWE gry. Przeszukujemy dla was zasoby internetu, sięgamy do swoich źródeł i wrzucamy coś, co pozwoli się chwilę lub dwie rozerwać. Ale, ale – jako że jesteśmy Web 2.0 i interaktywni, chcemy też, żebyście współuczestniczyli w tworzeniu tego kącika, więc dzielcie się tutaj opiniami o już zamieszczonych grach i propozycjami na kolejne dni.
--------------------
Dla optymisty rewolwer jest zawsze w połowie pełny.
|
|
|
|
|
|
|
|
czwartek, 02 lipiec 2009 - 18:28
|

Skalny Troll

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 42 013
Mój blog

|
 Z fajnych Freewarówek ale nie najlepszych jakich grałem to gra Brigades. Co prawda jest mało trochę krótkich plansz, ale wystarczy aby powiedzieć gra fajna ale mogła być lepsza. Gra W której przejmujemy kontrolę nad Androidem, w sumie nasi wrogowie też nimi są, ale nie działamy sami :D, na początku mamy chyba z dwóch pomagierów :D ale to nie koniec każdy zabity wróg rozpada się na części i jak je szypko zbierzemy otrzymamy :D jednego żołnierza walczącego dla nas :) i tak można zalać wroga sporym odziałem naszych pomagierów :D, działa bodajże też w drugą stronę :D, ogólnie fajna ale krótka. No i coś super idelna na wakcje Paintball 2 Strzelanka sieciowa jak domylić się z tytułu strzelamy do siebie karabinkami z kulkami z farbą, plansz nawet sporo, trybów typowy standard DM TDM CTF itd :D, ale najlepiej mi się gra się CTF, mamy dwa główne karabinki, jeden można ulepszać, oprócz karabinków mamy...granaty :) pierszy to typowy dymny, idealny do zrobienia zasłony w porównaiu z CSem tutaj lepiej pełni swoją rolę, i ostani granat to Malarski taki odpowiednik Frag,a:).
Ten post został edytowany przez CobraCommander: czwartek, 02 lipiec 2009 - 18:37
--------------------
"Don't stand behind him if you value your life" 
|
|
|
: |

|
|
|
|
|
czwartek, 02 lipiec 2009 - 20:30
|

Hobbit

Grupa: Forumowicze
Użytkownik nr: 32 849
Mój blog

|
odemnie: - Ace Ventura psi detektyw (tak, nadal mnie to bawi) [ciach] - Re-volt [ciach] - Crazy Machines [ciach]
Otrzymujesz ostrzeżenie za link do pirackich wersji gier.-mateusz(stefan)
--------------------
Vi Veri Universum Vivus Vici
|
|
|

|
|
|
|
Gość_luq92_*
|
czwartek, 02 lipiec 2009 - 20:39
|

Guests

|
Freeware na stronie to dobra rzecz:) Przynajmniej będzie w co pograć póki główny komp nie wróci z serwisu bo na tym co obecnie go używam nic innego nie ruszy:)
|
|
|

|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
Aktualny CD-Action | 06/2012 |
|---|
 | |
|