Fan gier z serii Prince of Persia i Gothic, słuchacz metalu (głównie power). Nie gardze też muzyką rockową i soundtrackami

.
Lubie gry RPG i fantastyke, w wolnym czasie pisze różnorakie teksty

.
Galeria Sławy
CYTAT(Ania)
Day 3 rocks, trzeba były słyszeć jak się Jerry śmiał, no normalnie jazdy figurowej na lodzie nie mogłam oglądać (tak, oglądam taki badziew, bo jestem dziewczyną a to jest ładne

)
CYTAT(Dominika)
a wiec kolega Dex Dawid ma talent i pisze rewelacyjnie tak do celu ;p
CYTAT(Ania)
Skończyła, przeczytałam też jerremu na głos - full wypas DEX

CYTAT(Sapcio)
Musze cię pochwalić, doskonale znasz język polski i jesteś pomocny w każdej chwili, gdy przykładowo nie wiem jak sie piszę bombka

CYTAT(Marcin)
przeinaczasz fakty!!

CYTAT(Ania)
Jemu by się na stówe strasznie podobało
CYTAT(Ravi)
Fajnie napisane, rzeczowo bez zbędnego gadania (pisania?). Ogólnie wszystko co w recenzji najważniejsze.

CYTAT(Ania)
Masz talent człowieku - myślałam że się posikam ze śmiechu
CYTAT(LooqS)
Wyszło bardzo dobrze DexKanon

CYTAT(Ania)
No to gitez, nieniejszym opuszczam cie mój drogi, spisałeś sie lepiej niż ustawa przewiduje.
CYTAT(Quetz)
I Ty jeszcze nie masz etatu w CDA? Weź im się przypomnij!

CYTAT(Ania)
Dzień drugi był super, jerremu jeszcze nie pokazywałam, bo śpi odkąd wrócił. W ogóle to powinieneś felietony pisać babe.
CYTAT(Jerry)
robie jedzenie, a małżonka siedzi w pokoju i co chwilę słysze jakieś "hahaha", potem cisza i znowu "hahaha" - ide sprawdzić, a tu czyta twoją relacje
CYTAT(Ania)
Bardzo ładnie się spisałeś baco

CYTAT(Raikiri07)
opis punktuję na:
- very good (10/10)
CYTAT(Ania)
Dex, masz talent człowieku. Uśmialiśmy się z Jerrym (tudzież Dżerrym) do rozpuku. Nie mogę się doczekać kolejnych wpisów.
CYTAT(Marcin)
ale jest taki wyważony styl pisania
CYTAT(Ania)
standardowo samowolkę uprawiasz Dexie Dawidzie

CYTAT(Marcin)
CYTAT(Dominika)
A poza tym czekam na podsumowanie bo kolega bardzo fajnie pisze i jak juz mowilam tak wprost co trafia do ludzi i jest takie czytelne taki dobry przekaz. Fajne poczucie humoru i twoje komentarze oraz spostrzezenie w calym obozie rzeczy ktorych ja nie widzialam.
CYTAT(Fiolistka)
no noo, fajnie to napisałeś

CYTAT(Rączka)
ale ostrzegam, jeśli to jakiś kolejny [beeep]isty tekst/film/felieton/recenzja to ostrzebam bo mogę wpaść w doła
CYTAT(Raikiri07)
Miło czyta się Twoje wypociny, jakkolwiek by nie były.
--------------------